OFERTA WESELNA
Oferta weselna
Serdecznie zapraszamy do organizowania uroczystości weselnych w naszym ośrodku.
Do dyspozycji posiadamy restaurację z dwiema salami (górna i dolna), jak również bazę noclegową składającą się z: pokoi 2, 4 i 5 osobowych, domków 4 i 8 osobowych.
Niesamowity oraz niepowtarzalny urok naszego obiektu sprawi, że ten najważniejszy dzień będzie wyjątkowy i na długo zostanie w Państwa pamięci.
Koszt wesela zaczyna się już od 130zł za osobę ( bez poprawin ), a para Młoda otrzymuję nocleg gratis !!!
Do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie i dokładamy wszelkich starań aby nasi goście byli zadowoleni.
Istnieje możliwość modyfikowania menu według swoich sugestii.
Poprawiny wyliczamy indywidualnie do wymagań klienta.
Poniżej przykładowe menu:
Menu weselne 1. - 140zł od osoby
Toast powitalny – lampka szampana
Obiad: rosół z makaronem, kotlet schabowy, udko z kurczaka, ziemniaki,
surówka z białej kapusty, buraczki
Zakąski zimne:
-- galaretka drobiowa
-
półmiski wędlin i mięs ( karkówka i schab - pieczone, szynki ,kiełbasy)
-
śledź w oleju
-
pstrąg w galarecie
-
sałatka z kurczakiem ( por, ananas, kukurydza, fasola czerwona, kurczakiem )
-
marynaty
-
owoce
-
kawa, herbata
Kolacja na ciepło:
-
bigos z kiełbaskami
-
gołąbki
Po północy:
-
barszcz czerwony z pasztecikiem
-
boeuf strogonow
Menu weselne 2. - 150zł od osoby
Toast powitalny – lampka szampana
Obiad: rosół z makaronem, kotlet mielony z pieczarkami, dewolaj, kotlet
schabowy, ziemniaki, surówki z białej kapusty, buraczki
Zakąski zimne:
-
galaretka drobiowa
-
półmisek wędlin i mięs ( karkówka i schab – pieczone, szynki, kiełbasy)
-
ryba po grecku
-
pstrąg w galarecie
-
sałatka z kurczakiem ( por, ananas, kukurydza, fasola czerwona, kurczakiem )
-
marynaty
-
owoce
-
kawa, herbata
Kolacja ok. godz 22:00
-
porcje kurczaka na ciepło
-
bigos z kiełbaskami
Po północy od 1:30
-
barszcz czerwony z pasztecikiem
-
boeuf strogonow
Menu weselne 3. - 160zł od osoby
Toast powitalny – lampka szampana
Obiad: rosół z makaronem, kotlet schabowy faszerowany pieczarkami, dewolaj, zrazy w sosie, mini kopytka, surówki z białej kapusty i marchewki
Zakąski zimne:
-
galaretka drobiowa
-
półmisek wędlin i mięs ( karkówka i schab – pieczone, szynki, kiełbasy)
-
rolada rybna w galarecie
-
łosoś wędzony
-
sałatka grecka
-
marynaty
-
owoce
-
kawa, herbata
Kolacja ok. godz 22:30
-
pałki z kurczaka nadziewane wątróbką ( bez kości )
-
bigos z małymi kiełbaskami
Po północy od 1:30
-
barszcz czerwony z pasztecikiem
-
boeuf strogonow