Paweł Jakubik - Krynica Morska Pokoje Gościnne

Paweł Jakubik - Krynica Morska Pokoje Gościnne

ul. Rybacka 74
82-120 Krynica Morska


tel. kom .507... zobacz numer
tel. ... zobacz numer
pawel.jakub zobacz email
www.pawel.m... zobacz adres www

Ocena obiektu: 5 (głosów 18)
Wspaniałe miejsce, godne polecenia. Gospodarze przesympatyczni, rodzinna atmosfera, pokoje czyściutkie, w tym pokój dla singla !!! Pensjonat jest doskonale zlokalizowany, wszędzie blisko, cisza i spokój. Szczerze polecam !!!!
Anetta z Bydgoszczy, 2018-09-22
Wspaniałe miejsce, szczerze polecam !!!! Przemili właściciele, ciepła, rodzinna atmosfera, czyściutkie, przestronne pokoje, bardzo dobra lokalizacja. Pozdrawiam Gospodarzy.
Anetta z Bydgoszczy, 2018-09-04
Byliśmy w lipcu u państwa Jakubik,polecam bardzo mili właściciele lokalizacja super,pokoje czyściutkie.
Magdalena Pawełek i Artur z D.G, 2018-08-26
Miejsce godne polecenia,bardzo czyste pokoje,a wlaściciele przemili .Polecam
Katarzyna Nowicka 31.05-03.06.2018, 2018-07-06
Wróciliśmy po raz kolejny Super właściciele czysto miło i przyjemnie Polecam
Iwona, 2018-06-15
Super warunki i lokalizacja. Dla rodzin z dziećmi atutem są: trampolina, domek, kącik zabaw, grill. Właściciele sympatyczni i bardzo pomocni. Polecam! Na pewno jeszcze tam wrócimy :).
Monika z ok. Torunia, 2018-06-03
Bardzo fajne miejsce,idealne dla rodzin z dziećmi. Miła atmosfera, świetna lokalizacja. Na pewno tu wrócimy.
Edyta, 2018-03-02
Byliśmy w tym roku na długi czerwcowy weekend, polecamy wszystkim z całego serca!!
Dorota Piotr i Gabrysia z Olsztyna, 2017-09-22
Miejsce godne polecenia, przemili właściciele dobrze wyposażone pokoje czyściutkie .Lokalizacja super wszędzie blisko.Polecam!
A. Kowalczyk, 2017-09-18
Miejsce godne polecenia ,przemili właściciele,pokoje bardzo czyste i b.dobrze wyposażone,lokalizacja super.Miejsce zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla starszych małżeństw .Polecam i pozdrawiamy właścicielkę .
A. Kowalczyk , 2017-09-17
Obiekt godny polecenia. Właściciele bardzo sympatyczni, pomocni i posiadający sporą wiedzę na temat swojego miasta i okolic. Pokoje bardzo czyściutkie i wygodne. Kącik zabaw dla dziecka to bardzo fajny pomysł na gorszą pogodę. Byliśmy już dwa razy i jeszcze na pewno się wybierzemy :) Pozdrawiamy i dziękujemy za miły pobyt.
Agnieszka, Pola i Maciej z Ciechocinka, 2016-06-14
Wszędzie bardzo blisko, cicha i zadbana okolica, wlaścicielka bardzo miła, chętnie służy pomocą, zadbane pokoje. Jesteśmy zadowoleni z pobytu! Miejsce godne polecenia.
Monika, Rafał, 2016-06-05
Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi, czysto, na podwórku miejsce do zabawy piękny widok z okna zalewu Wiślanego rano śpiew ptaków właściciele są serdeczni i pomocni do plaży blisko spacerkiem przez Las frajda dla dzieci tylko wsiadać w samochód i przyjeżdżać polecamy !!!!
Karolina,Toia,Roman.K, 2016-05-28
Bardzo miło spedzilismy urlop u Państwa Jakubik. Wspaniali właściciele, mili, pomocni. Opowiedzieli o atrakcjach okolicy. Dom bardzo czysty i dobrze wyposażony. Właściciele są przygotowani na przyjazd dzieci. Polecamy
Anna,Zosia,Maciej, 2015-09-14
Mili gospodarze i z dużą wiedzą o swojej małej ojczyźnie, z której można korzystać. Spokojnie i czysto. Bardzo polecam to miejsce. Już kolejny rok wracam tu. HK
Willa Jakubik, Krynica ul. Rybacka 74, 2015-02-24
Miejsce naprawde godne polecenia,pare razy wypoczywalismy u pana Pawla . Zawsze bylo super !!!
Leonard Bartosz, 2014-05-19
Przemili właściciele, czyste i dobrze wyposażone pokoje, rzut beretem nad zaciszna plaże nad zalew,zaciszna blisko do centrum! Niewiele jest miejsc nastawionych i PPRZYGOTOWANYCH na rodziny z dziećmi. Szczerze polecam!!
Tomati, 2014-04-21
Godne polecenia zawsze czysto , milo i rodzinnie . Jezdzimy do Panstwa Jakubik juz 10 lat i zawsze jest super.
Katarzyna Kus , 2014-03-22

Pokoje w obiekcie

Pokój nr 4

Opinie o obiekcie opinie: 18

Bardzo fajne miejsce,idealne dla rodzin z dziećmi. Miła atmosfera, świetna lokalizacja. Na pewno tu wrócimy.

Edyta
2018-03-02

Rekomendowane dla Ciebie

Apartament AMELKA
Apartament AMELKA
Krynica Morska
Piaskowy 2
Piaskowy 2
Jantar
Dom Gościnny ERYK
Dom Gościnny ERYK
Krynica Morska
Wynajem pokoi GRYF
Wynajem pokoi GRYF
Krynica Morska
Apartament SELEDYN
Apartament SELEDYN
Krynica Morska
Pokoje u Julika
Pokoje u Julika
Krynica Morska
Apartament Abigel
Apartament Abigel
Krynica Morska
Apartament Teresa
Apartament Teresa
Krynica Morska
Pokoje Pod Kotwicą
Pokoje Pod Kotwicą
Krynica Morska - Piaski
Wynajem domków "Ma...
Wynajem domków "Ma...
Krynica Morska
Reklama
  • mierzeja.pl
  • krynicamorska.pl
  • nadmorzem.pl
  • tanionadmorze.pl