Paweł Jakubik - Krynica Morska Pokoje Gościnne

Paweł Jakubik - Krynica Morska Pokoje Gościnne

ul. Rybacka 74
82-120 Krynica Morska


tel. kom .507... zobacz numer
tel. ... zobacz numer
pawel.jakub zobacz email
www.pawel.m... zobacz adres www

Ocena obiektu: 5 (głosów 18)
Wspaniałe miejsce, godne polecenia. Gospodarze przesympatyczni, rodzinna atmosfera, pokoje czyściutkie, w tym pokój dla singla !!! Pensjonat jest doskonale zlokalizowany, wszędzie blisko, cisza i spokój. Szczerze polecam !!!!
Anetta z Bydgoszczy, 2018-09-22
Wspaniałe miejsce, szczerze polecam !!!! Przemili właściciele, ciepła, rodzinna atmosfera, czyściutkie, przestronne pokoje, bardzo dobra lokalizacja. Pozdrawiam Gospodarzy.
Anetta z Bydgoszczy, 2018-09-04
Byliśmy w lipcu u państwa Jakubik,polecam bardzo mili właściciele lokalizacja super,pokoje czyściutkie.
Magdalena Pawełek i Artur z D.G, 2018-08-26
Miejsce godne polecenia,bardzo czyste pokoje,a wlaściciele przemili .Polecam
Katarzyna Nowicka 31.05-03.06.2018, 2018-07-06
Wróciliśmy po raz kolejny Super właściciele czysto miło i przyjemnie Polecam
Iwona, 2018-06-15
Super warunki i lokalizacja. Dla rodzin z dziećmi atutem są: trampolina, domek, kącik zabaw, grill. Właściciele sympatyczni i bardzo pomocni. Polecam! Na pewno jeszcze tam wrócimy :).
Monika z ok. Torunia, 2018-06-03
Bardzo fajne miejsce,idealne dla rodzin z dziećmi. Miła atmosfera, świetna lokalizacja. Na pewno tu wrócimy.
Edyta, 2018-03-02
Byliśmy w tym roku na długi czerwcowy weekend, polecamy wszystkim z całego serca!!
Dorota Piotr i Gabrysia z Olsztyna, 2017-09-22
Miejsce godne polecenia, przemili właściciele dobrze wyposażone pokoje czyściutkie .Lokalizacja super wszędzie blisko.Polecam!
A. Kowalczyk, 2017-09-18
Miejsce godne polecenia ,przemili właściciele,pokoje bardzo czyste i b.dobrze wyposażone,lokalizacja super.Miejsce zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla starszych małżeństw .Polecam i pozdrawiamy właścicielkę .
A. Kowalczyk , 2017-09-17
Obiekt godny polecenia. Właściciele bardzo sympatyczni, pomocni i posiadający sporą wiedzę na temat swojego miasta i okolic. Pokoje bardzo czyściutkie i wygodne. Kącik zabaw dla dziecka to bardzo fajny pomysł na gorszą pogodę. Byliśmy już dwa razy i jeszcze na pewno się wybierzemy :) Pozdrawiamy i dziękujemy za miły pobyt.
Agnieszka, Pola i Maciej z Ciechocinka, 2016-06-14
Wszędzie bardzo blisko, cicha i zadbana okolica, wlaścicielka bardzo miła, chętnie służy pomocą, zadbane pokoje. Jesteśmy zadowoleni z pobytu! Miejsce godne polecenia.
Monika, Rafał, 2016-06-05
Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi, czysto, na podwórku miejsce do zabawy piękny widok z okna zalewu Wiślanego rano śpiew ptaków właściciele są serdeczni i pomocni do plaży blisko spacerkiem przez Las frajda dla dzieci tylko wsiadać w samochód i przyjeżdżać polecamy !!!!
Karolina,Toia,Roman.K, 2016-05-28
Bardzo miło spedzilismy urlop u Państwa Jakubik. Wspaniali właściciele, mili, pomocni. Opowiedzieli o atrakcjach okolicy. Dom bardzo czysty i dobrze wyposażony. Właściciele są przygotowani na przyjazd dzieci. Polecamy
Anna,Zosia,Maciej, 2015-09-14
Mili gospodarze i z dużą wiedzą o swojej małej ojczyźnie, z której można korzystać. Spokojnie i czysto. Bardzo polecam to miejsce. Już kolejny rok wracam tu. HK
Willa Jakubik, Krynica ul. Rybacka 74, 2015-02-24
Miejsce naprawde godne polecenia,pare razy wypoczywalismy u pana Pawla . Zawsze bylo super !!!
Leonard Bartosz, 2014-05-19
Przemili właściciele, czyste i dobrze wyposażone pokoje, rzut beretem nad zaciszna plaże nad zalew,zaciszna blisko do centrum! Niewiele jest miejsc nastawionych i PPRZYGOTOWANYCH na rodziny z dziećmi. Szczerze polecam!!
Tomati, 2014-04-21
Godne polecenia zawsze czysto , milo i rodzinnie . Jezdzimy do Panstwa Jakubik juz 10 lat i zawsze jest super.
Katarzyna Kus , 2014-03-22

Pokoje w obiekcie

Pokój nr 5

Opinie o obiekcie opinie: 18

Miejsce naprawde godne polecenia,pare razy wypoczywalismy u pana Pawla . Zawsze bylo super !!!

Leonard Bartosz
2014-05-19

Rekomendowane dla Ciebie

Apartament SELEDYN
Apartament SELEDYN
Krynica Morska
Pokoje u Julika
Pokoje u Julika
Krynica Morska
Apartament Teresa
Apartament Teresa
Krynica Morska
Pokoje Pod Kotwicą
Pokoje Pod Kotwicą
Krynica Morska - Piaski
Apartament AMELKA
Apartament AMELKA
Krynica Morska
Piaskowy 2
Piaskowy 2
Jantar
Wynajem pokoi GRYF
Wynajem pokoi GRYF
Krynica Morska
Wynajem domków "Ma...
Wynajem domków "Ma...
Krynica Morska
Apartament Abigel
Apartament Abigel
Krynica Morska
Dom Gościnny ERYK
Dom Gościnny ERYK
Krynica Morska
Reklama
  • mierzeja.pl
  • krynicamorska.pl
  • nadmorzem.pl
  • tanionadmorze.pl